Itirli mutfak
Cafe Melange'in mutfagindayiz...
mutfak dolabi
acilis...
(4)
aksama ne var
(10)
ara sicak
(4)
basics
(2)
diyet
(2)
gerekli bilgiler
(3)
kahvalti keyfi
(7)
kahvenin yanina
(16)
kutlama
(1)
lezzet katanlar
(3)
mangal
(1)
ne icersiniz
(6)
özel günler
(1)
piknik
(2)
saglik
(1)
tatli seyler
(11)
5 Nisan 2011 Salı
Tavuk suyu...
1,5 -2 kilo bir tavuk
2 havuc (ince dogranmis), 2 demet kereviz sapi (yikanip, ufak kesilmis), 3 büyük sogan (ince dogranmis), 3 maydanoz demeti, 2 demet taze kekik (bulamassaniz kuru da olur), 2 dis sarimsak, 4-5 tane karabiber cekirdegi, tuz
Tuz disinda hepsini bir tencereye koyun, üzerini örtecek kadar su ekleyin, kaynadiktan sonra kisik ateste 2 saat kadar pissin. Daha sonra, tavugu cikarin ve suyu süzün. Tuzunu ekleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Düsüncelerinizi paylastiginiz icin cok tesekkürler :)
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Düsüncelerinizi paylastiginiz icin cok tesekkürler :)