
Iste, bir sohbet arasina sikistirdigi tarifi can kulagiyla dinledim, aksama da kendi elleriyle yapip getirdi ayrica.
Tarifi verirken, kimsenin de O’nun gibi yapamiyacagini bilerek anlatiyor, ama gene de deneyin derim, anlatim cok basit, artik herkesin elinin maharetine kalmis. Bizim yedigimiz haliyle muhtesemdi.
Ihtiyaciniz olan ilk önce bir Wok tava. Bize yaptiginda levrek ve laos kullanmisti. Irice dogranmis soganlarla ufak parcalar halindeki baliklari tavada az bir zeytinyagiyla kavurun. Daha sonra iri dogranmis biber ve domatesleri, sarmisaklari bütün olarak ekleyip cevirin tavada, tuzunu karabiberini, arzu ettiginiz baharati fazla olmadan ekleyin. Pistiginde, firinda isittiginiz güvece aktarip servis yapin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Düsüncelerinizi paylastiginiz icin cok tesekkürler :)